LET US GUIDE YOU HOME

PRONAT E FUNDIT

Shitet

Kodra e Diellit
370 000 €
/Çmimi i Plotë
Danja Kaja

Qera

Rruga e Dibres
500 €
/Muaj
Danja Kaja

Shitet

Yzberisht
88 248 €
/Çmimi i Plotë
Fatjana Cukali

Qera

Don Bosko
600 €
/Muaj
Beki Salaj

Qera

Rruga e Elbasanit
500 €
/Muaj
Fatjana Cukali

Qera

Stacioni i Trenit
194 000 €
/Çmimi i Plotë
Beki Salaj

Qera

Kopshti Zoologjik
1 200 €
/Muaj
Beki Salaj

Qera

Rruga Ramazan Demneri
470 €
/Muaj
Danja Kaja

PRONAT EKSKLUZIVE

Shitet

Paskuqan
66 000 €
/Çmimi i Plotë
Bajram Alldervishi

Qera

Rruga Sadik Petrela
500 €
/Muaj
Danja Kaja

Qera

Rruga e Dibres
700 €
/Muaj
Beki Salaj

Shitet

Rruga Haxhi Hysen Dalliu
145 000 €
/Çmimi i Plotë
Beki Salaj

Shitet

Rruga Niko Avrami
77 000 €
/Çmimi i Plotë
Saimir Zyli

Shitet

Rruga Sadik Petrela
121 000 €
/Çmimi i Plotë
Saimir Zyli

Shitet

TEG
450 000 €
/Muaj
Eneo Kajo

Qera

Rruga Kongresi i Manastirit
600 €
/Muaj
Danja Kaja

Si mund t'ju ndihmojmë të gjeni pasuri të patundshme?

Këshilla eksperte në fushën e pasurive të patundshme

Agjentët tanë të pasurive të patundshme do t'ju ndihmojnë të gjeni pronën që përshtatet me buxhetin dhe qëllimin tuaj.

Kërkim i shpejtë në të gjithë faqen

Përdorni një kërkim të shpejtë për të lokalizuar opsionin më të përshtatshëm të pasurisë të patundshme ndër të gjitha njoftimet për prona.

Ndihmë me dokumentacionin

Ekspertët tanë do të përgatisin kontratat e nevojshme. Ju vetëm i nënshkruani ato për të mbyllur marrëveshjen.

Komunikim i qëndrueshëm

Le të lidhemi. Kontaktoni agjentët tanë të pasurive të patundshme në çdo kohë që keni pyetje.